top of page
logo_zwart_wit_20.jpg

De kleding van Alix is vrouwelijk en tegelijkertijd super stoer. Houd jij van een stijlvolle look met een rebelse twist? Dan zit je bij dit damesmerk zeker goed. De kleding is fashionable en trendy en geeft jou in een klap een modieus en hip gevoel. Je ziet er vrouwelijk, jong en eigenwijs uit in de outfits van dit Nederlandse merk. 


De eigenaresse heet zelf Alix en heeft haar bedrijf gevestigd in Den Bosch. Vanuit de Brabantse hoofdstad worden de leukste collecties samengesteld. Deze jonge vrouw werkt vanuit haar passie voor mode en krijgt iedere dag de kans om op zoek te gaan naar mooie combinaties. Ze volgt daarbij haar instinct en weet te zorgen voor een hele unieke uitstraling. Met onverwacht coole details weet deze jonge ontwerpster ons steeds te verrassen. Zelf noemt Alix haar collecties ‘boho-chic met een rauw randje’. Kwaliteit staat altijd voorop bij dit fashionable merk en dat is terug te zien in de prachtige items. 

Verwen jezelf met een nieuwe look van dit bijzondere nieuwe merk. Bijvon is al helemaal om, nu jij nog! Met een paar kledingstukken kun jij je al op en top vrouw voelen. Maak snel kennis met de leuke collecties en shop jouw outfit van Alix. 

bottom of page